Un detingut a Eivissa per estrangular la seva dona dues vegades

Es tracta d'un arrest d'ofici perquè la víctima va declarar que no volia presentar denúncia per por de sofrir represàlies

La Policia Local de Santa Eulària, a Eivissa, ha detingut un home per un presumpte delicte de violència masclista, després que la seva dona declaràs que l'havia estrangulat dues vegades i que l'havia tancat al domicili.

Segons ha informat l'Ajuntament de Santa Eulària, la detenció es va produir aquest dimarts a la nit. Es tracta d'un arrest d'ofici perquè la dona va declarar que no volia presentar denúncia per por de possibles represàlies.

Els agents varen rebre a les 22.20 h un avís de la Guàrdia Civil, en el qual un home denunciava que la seva mare havia sofert maltractaments per part del seu pare i demanava presència policial en el domicili.

Els agents es varen desplaçar ràpidament al domicili i varen trobar la dona, qui va explicar als agents que el primer atac va ser el dissabte a la nit quan, sense pronunciar paraula, el seu marit la va agafar del coll per estrangular-la, la va insultar i la va amenaçar de matar-la si el denunciava.

Segons informa l'Ajuntament, l'endemà es va tornar a repetir l'agressió de la mateixa manera, però aquesta vegada el detingut va tancar la dona al domicili durant mitja hora i li va requisar el mòbil.

El presumpte agressor va ser detingut quan va arribar a casa seva, just en el moment en què els agents informaven la dona de les passes que havia de fer d'acord amb les directrius de la legislació en matèria de violència masclista.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF