Societat 25/06/2021

Detenen un home a Ciutadella per conducció temerària i amb sis tipus de drogues diferents

Va donar negatiu a la prova d'alcohol, però positiu en quatre substàncies de drogues

Iván Martín
1 min
Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Ciutadella.

CiutadellaLa Policia Local de Ciutadella ha detingut un home per conducció temerària i que amagava en el seu vehicle fins a un total de sis diferents tipus de substàncies estupefaents.

Els fets van succeir aquest dijous quan la Policia Local va rebre un avís sobre un conductor temerari que circulava per la carretera general en direcció a Ciutadella. Després de notificar la incidència a la Guàrdia Civil es va muntar un dispositiu de control a l'entrada de la ciutat. Quan el conductor va percebre la presència policial decidí fer la volta i tornar per la carretera direcció a Maó, tot i que fou interceptat en el quilòmetre 38.

La prova d'alcoholèmia resultà negativa, però la de detecció de drogues va donar positiu en quatre substàncies. Després d'escorcollar el vehicle es van confiscar 30 grams de Popper, 24 cartons d'LSD, 4 grams de cocaïna, 4 grams de Metamfetamina de Cristall i 16 pastilles de MDMA.

El detingut té 45 anys, és resident a l'illa i de nacionalitat espanyola. Li han imputat un delicte contra la seguretat del tràfic i un altre contra la salut pública.

stats