Abús sexual
Societat 09/08/2022

Detenen un home per abusar sexualment d'una menor en un creuer

L'home ha estat detingut quan el vaixell ha arribat al port de Palma

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de creuers a les Balears.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 73 anys a Palma acusat d'abusar sexualment d'una menor mentre viatjaven en un creuer. Segons ha detallat el cos policial a través d'un comunicat, els agents han detingut l'acusat, d'origen francès, quan el creuer ha fet l'aturada a Palma.

Els abusos s'haurien produït quan el creuer navegava per aigües internacionals de camí a Mallorca. La Policia Nacional ha explicat que durant les investigacions han descobert que la menor es trobava en una festa que s'estava celebrant en un dels salons del vaixell, quan l'acusat va mostrar una actitud molt pròxima a la menor, mantenint-se molt pròxim a ella. Poc després, la nina va decidir anar-se'n a la seva cabina i l'home la va seguir. De camí a la seva habitació l'home va aconseguir quedar-se sol amb ella a l'ascensor per tocar-la i intentar besar-la.

Un cop l'ascensor es va obrir la menor va empènyer l'acusat i va aconseguir escapar-se i arribar on eren els seus pares, que van denunciar immediatament el que havia passat a la seguretat del vaixell. La seguretat del creuer va decidir retenir l'acusat fins a la pròxima parada (que en aquest cas era Palma) i va informar el cos policial, que, un cop van arribar a port, va entrar a l'embarcació i va detenir l'acusat.

stats