Societat 13/07/2021

Detenen un home de 62 anys per intentar violar una dona a qui mostrava un pis per llogar

Els fets es varen produir divendres passat a les 20.30 h al barri de Son Armadams

ARA Balears
1 min
Dos agents de la Policia Local de Palma.

PalmaLa Policia local de Palma ha detingut un home de 62 anys que presumptament va intentar violar una dona a qui estava mostrant un pis per llogar-lo. Segons ha informat Europa Press, els fets es varen produir divendres passat a les 20.30 h al barri de Son Armadams, quan la dona es va citar amb l'home per veure el pis.

Segons s'explica a la denúncia, quan feia una estona que eren dins la casa el detingut es va començar a insinuar a la dona i la va acariciar. Quan ella va intentar anar-se'n perquè se sentia incòmoda, l'home la va agafar dels cabells, la va tirar a terra i va intentar besar-la i llevar-li la roba. Quan la víctima va aconseguir sortir del lloc va demanar ajuda a una veïna.

Mentrestant, els veïns varen avisar la Policia Local que havien sentit els crits, per la qual cosa quan els agents varen arribar al bloc de pisos encara no coneixien la versió de la víctima. Per això, el presumpte agressor els va explicar que no havia passat res i que una dona que estava "malament del cap" havia entrat al pis i s'havia deixat la seva bossa.

Tot i això, la veïna que havia ajudat la dona va avisar als agents, que varen poder prendre declaració a la víctima i varen detenir l'home per un presumpte delicte d'agressió sexual.

stats