Societat 06/05/2021

Detenen un fugitiu de la República Dominicana a Palma

L'home està acusat d'assassinar un altre home a un restaurant

ARA Balears
1 min
Una unitat de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un fugitiu de la República Dominicana que tenia una reclamació de detenció internacional per assassinar un home. L'acusat va apunyalar la víctima després d'una discussió en un restaurant. Les investigacions van començar a finals d'abril, quan la Policia Nacional va saber que hi havia una persona d'origen dominicà que vivia a les Balears i que tenia algun delicte pendent al seu país d'origen.

Davant això, va contactar amb les autoritats de la República Dominicana, que van confirmar als agents de la Policia Nacional que l'home havia comès un assassinat al seu país natal i que tenia pendent una pena sense complir derivada d'aquest crim. Així, van sol·licitar a les autoritats dominicanes que activessin a la Interpol la notificació que permetés la detenció.

Una vegada activada, van poder localitzar el domicili de l'individu i l'empresa on feia feina i el van arrestar. Els fets amb els quals se'l relaciona van ocórrer a la localitat de San Francisco de Macorís, a la República Dominicana. L'home estava a un establiment d'hostaleria amb la víctima, amb la qual va tenir una discussió. Arran d'això, va acabar apunyalant l'altre home, que va morir en el trasllat a l'hospital a conseqüència de les ferides que li havia provocat.

stats