Succés
Societat 06/02/2023

Detenen dues persones per fer servir un menor per robar un vàter a Palma

L'home i la dona asseguren que va ser sense voler i que el nin es va despistar

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 25 anys i una dona de 24 per fer servir un menor per robar un vàter en un centre comercial a Palma. Segons ha detallat el cos policial, els detinguts estaven amb el menor comprant i quan ells pagaven alguns productes van dir al jove que sortís amb el carro on duia el vàter sense pagar per tal de robar-lo.

Quan el personal de seguretat del centre comercial va atrapar el menor, els detenguts van dir-li que era el seu nebot i que ho havia fet sense voler, que no volia robar, sinó que s'havia despistat. Els membres de seguretat relataren una situació completament diferent de la dels detinguts i decidiren avisar la Policia Nacional, qui arribà al lloc dels fets per esclarir què havia passat realment.

Un cop allà, i després de parlar amb diversos testimonis i visionar les càmeres de seguretat, donaren credibilitat a la denúncia del personal de seguretat i ara s'acusa l'home i la dona d'un delicte de furt. A més, van identificar el menor, es van posar en contacte amb els seus pares i el van dur a casa seva.

stats