Societat 29/11/2020

Detenen dos joves que venien droga al costat d'una escola al barri del Viver

Els acusats d'un delicte de tràfic de drogues tenen 20 i 22 anys

Ara Balears
1 min
Imatge de la detenció

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dimecres, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, dos joves de 20 i 22 anys per un delicte de tràfic de drogues. Se'ls acusa de vendre substàncies estupefaents als voltants d'una escola del barri del Viver de Palma.

Segons informa la Policia Nacional en un comunicat, diversos veïns van alertar-los que hi havia consumidors de drogues al costat d'un centre educatiu. Davant això, van engegar una investigació, anomenada operació Odor, en la qual van detectar un domicili d'on sortien nombroses persones amb substàncies estupefaents poc després d'haver-hi entrat.

Els agents van poder comprovar que es tractava d'un domicili clandestí, que funcionava com a punt de venda i de consum de drogues tant per a compradors com per a consumidors. Així, aquest dimecres cap a les 17.30 hores els policies van entrar a l'habitatge, el van escorcollar i van detenir dos individus com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

En el mateix moment, els efectius van identificar sis persones més i van requisar mig quilo de marihuana i haixix, i doblers en efectiu, a més d'elements per tractar la droga i dosificar-la. Per tot això, se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública.

stats