Venda de droga
Societat 09/06/2023

Detenen una dona per vendre droga a menors prop d'un centre escolar a Palma

Oferia marihuana i pastilles psicotròpiques, segons ha explicat la Policia Nacional

ARA Balears
1 min
La substància interceptada per la Policia Local

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona per, presumptament, vendre droga a menors d'edat als voltants d'un centre escolar de Palma. Amb col·laboració amb la Policia Local de Palma, els agents han informat que l'avís el va donar un responsable del centre escolar, que va avisar el delegat de Participació Ciutadana del districte Centre sobre el fet que una dona estava venent pastilles psicotròpiques a alumnes d'una escola perquè les poguessin consumir i distribuir a altres.

Aquesta informació va ser emesa al grup d'Estupefaents de la Policia Nacional, on estan inscrits agents de la Policia Local de Palma, amb l'objectiu d'investigar els fets i comprovar que s'està produint la venda a menors. Així, els agents iniciaren la investigació fent vigilàncies a la zona, i aconseguiren descobrir la dona de mitjana edat efectuant diversos intercanvis de la substància a diverses persones, entre les quals es trobava un menor de 16 anys al qual va vendre marihuana i una al·lota de 15 anys a la qual va vendre pastilles psicotròpiques.

Pel que fa a la dona, que anava amb un cotxet en el qual duia a una nina petita, estava contactant amb un suposat comprador, quan els agents van actuar, i li intervingueren dues bossetes de marihuana preparades per vendre i una carmanyola amb més marihuana, així com pastilles psicotròpiques i 140 euros en efectiu. A més, els agents van comprovar que la dona contactava amb alguns dels menors a través d'una aplicació de missatgeria instantània, on aquests li demanaven el que volien i fixaven una trobada. Finalment, els agents van procedir a la detenció de la indivídua com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues.

stats