Societat 02/03/2021

Detenen una dona per robar a un centre comercial de Palma i abandonar-hi els fills

L'acusada va amagar en un cotxet de bebè diverses peces de roba

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

Agents de la Policia Nacional van arrestar divendres una dona de 36 anys per un delicte de robatori i abandonament de menor. Els fets van ocórrer divendres cap a les 15.15 h, quan un vigilant de seguretat d'un centre comercial del Coll d'en Rabassa de Palma va telefonar a la Policia Nacional per avisar que una dona havia comès un furt i que havia abandonat dos menors a l'establiment.

Segons la versió del guàrdia de seguretat, la dona anava acompanyada de quatre menors d'edat i duia un cotxet de bebè, on va amagar una peça de roba que no havia pagat. Quan el vigilant de l'establiment li ho va demanar, la dona va al·legar que havia oblidat abonar-la.

En aquell moment, la dona va indicar al guàrdia que havia de canviar el bolquer del bebè i va partir amb ell en braços i amb un altre menor, però va deixar-n'hi dos més. Més tard tampoc va tornar per recollir-los.

Com que la dona havia deixat allà el cotxet, el vigilant va comprovar que duia ocultes deu peces de roba que no havia pagat i es va adonar que havia aprofitat per abandonar l'establiment i els menors amb l'excusa de canviar els bolquers al bebè. Els policies nacionals, en arribar, van aconseguir localitzar un familiar perquè es fes càrrec dels infants i van aconseguir ubicar la presumpta autora, la qual van arrestar.

stats