Societat 29/05/2022

Detenen una dona per maltractar els seus fills a Palma

Els agents varen detenir-la dijous passat

ARA Balears
1 min
Un vehicle de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona per maltractar els seus fills a Palma. Segons ha informat Europa Press, la detinguda està acusada d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar per, suposadament, haver pegat, insultat, menyspreat i deixat els seus fills tots sols a casa.

Els agents varen detenir-la dijous passat, després que la Sala del 091 rebés una telefonada en què s'alertava que hi havia un menor amb idees autolítiques. Segons va explicar la germana gran de la víctima quan varen arribar els agents, la seva germana menor havia telefonat al seu pare per dir-li que no volia viure més amb la seva mare i que, si no, se suïcidaria. Per això, va decidir denunciar la situació.

Segons el cos policial, des de la separació dels seus pares, els germans havien anat a viure amb la seva mare i varen començar a patir maltractaments i fins i tot varen deixar d'anar a l'escola. A més, dos dels germans es feien càrrec dels altres menors i s'encarregaven de la casa, perquè la seva mare n'estava absent durant dies. Quan ella tornava, els insultava i fins i tot els pegava.

Després de recollir els testimonis dels menors, la patrulla va traslladar la menor a la UFAM, que va iniciar una investigació i es va procedir a detenir la mare dels menors com a presumpta autora d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar.

stats