Succés
Societat 05/08/2022

El responsable de l'accident mortal a sa Pobla va donar positiu en el test d'alcoholèmia

L'home és acusat d'homicidi imprudent, lesions greus i de negar-se a sotmetre's a la prova

1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres al matí l'home que va provocar l'accident de trànsit en què va morir una dona i nou persones més varen quedar ferides. Després d'ingressar a l'Hospital d'Inca, on va ser atès per una lesió al braç, el varen sotmetre a una prova d'alcoholèmia, en la qual va donar positiu, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil a l'ARA Balears.

Segons el mateix cos policial, l'home circulava a gran velocitat, va envair el carril contrari i va xocar frontalment amb un altre vehicle a la carretera de l'Albufera (sa Pobla); un tercer cotxe s'hi va veure implicat. Un cop els agents varen arribar al lloc dels fets, el detingut es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia i va ser traslladat a l'hospital.

Ara, l'home és acusat d'homicidi imprudent, lesions greus i de negar-se a sotmetre's a la prova d'alcohol. L'home està en aquests moments sota la custòdia de la Guàrdia Civil i està a l'espera de passar a disposició judicial.

El balanç de l'accident és de tres vehicles implicats, una dona de 50 anys morta, quatre persones (una dona de 50 anys i un home de 21, un home de 40 i un altre de 21) ferides greus i quatre persones més que circulaven en els vehicles, ferides lleus. Entre aquestes darreres, hi ha una nina de sis anys.

stats