Societat 02/11/2020

Detenen dos joves a Ciutadella després d'intentar robar a l'interior d'un habitatge

Els autors duien un ganivet i un puntí en el moment de la detenció

Ivan Martin
1 min
Els detinguts van emprar el ganivet i el puntí per accedir a l'interior de l'habitatge.

CiutadellaLa Policia Local de Ciutadella ha detingut dos homes que varen ser descoberts a l'interior d'un habitatge amb un ganivet i un puntí corrent quan intentaven robar. Els joves, de 33 i 37 anys i residents al municipi, varen forçar la porta principal.

Els detinguts han passat a disposició de la Policia Nacional, que investiga la seva possible vinculació amb altres robatoris denunciats a Ciutadella durant els darrers mesos. Se'ls imputa un delicte de robatori amb força.

Els fets varen succeir anit quan, segons el relat policial, els presumptes autors varen destrossar un vidre i la porta de l'habitatge situat al carrer de les Àmfores. Una vegada dins i després de comprovar com hi havia gent a l'interior de l'immoble varen decidir marxar del lloc on s'havia acabat de produir un intent de robatori.

El mateix propietari de l'habitatge va telefonar a la policia per explicar el que acabava de passar i els fugitius varen ser detinguts a les immediacions del cementiri vell, a l'avinguda de Mascaró Passarius. Els joves són coneguts per la policia i acumulen antecedents per actes similars als que han propiciat aquesta nova detenció.

stats