Societat 31/08/2022

Detenen a Ciutadella un home per robar amb força a diversos comerços

L'arrestat és un conegut habitual de la Policia Nacional per delictes similars

Iván Martín
1 min
Imatge d'un dels robatoris perpetrats pel detingut.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut a Ciutadella una persona que va robar el mes de març a un total de tres establiments comercials en només tres dies.

Es tracta d'un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola, i que seria reincident en delictes d'aquestes característiques. De fet, la Policia ja tenia constància del detingut perquè havia duit a terme accions similars anteriorment.

Els fets van succeir els dies 14,15 i 16 de març, quan un individu va assaltar la Protectora d'Animals, en va trencar la tanca i i hi va ocasionar destrosses. L'endemà va perpetrar un robatori amb força a un estanc, on va rompre la vidriera i s'endugué diversos efectes, i també causà danys en una cafeteria i restaurant.

La investigació policial va determinar l'autoria dels fets, comesos suposadament per aquest home que acumula nombroses detencions. La Policia Nacional ha destacat en un comunicat la bona coordinació entre les diferents unitats policials, col·laboracions que han demostrat que són un èxit en la lluita contra la delinqüència urbana en els darrers temps.

stats