Societat 29/07/2021

Arriba el primer creuer de passatgers al port de Maó després d'un any i mig

Té capacitat per a 500 persones i farà dues escales més la que resta de la temporada

Iván Martín
1 min
El creuer "Europa 2", atracat en el port de Maó.

MaóEl vaixell Europa 2, de la naviliera Hapag Lloyd, ha estat aquest dijous el primer creuer a atracar al port de Maó després d'un any i mig d'inactivitat a causa de la pandèmia. El creuer, que repetirà escala dia 6 d'agost i dia 29 de setembre, té una capacitat per a 500 passatgers i 225 metres d'eslora.

El batle de Maó, Hèctor Pons, ha destacat la importància del turisme de creuers per dinamitzar l'activitat econòmica del municipi: "És un sector turístic molt rellevant per a la ciutat i complementa el turisme convencional", i ha afegit: "Ajuda que els mesos de maig, juny, setembre i octubre desestacionalitzin la temporada".

D'altra banda, Pons ha reafirmat el compromís de l'Ajuntament de Maó per donar suport a aquesta tipologia turística: "Creim en un model de creuers que avanci cap a la sostenibilitat i a incloure el fet de ser una Reserva de la Biosfera dins el compromís dels mateixos visitants". Finalment, el batle ha garantit l'aposta envers aquest sector: "Continuarem treballant per definir un model propi de creuers, així com una promoció específica de Maó i de Menorca amb l'objectiu de diferenciar-nos de la resta de destinacions".

stats