Meteorologia
Societat 07/10/2022

Es desborda el torrent de Pina al seu pas pel puig d'en Moltó a Montuïri i tanquen els accessos al poble

Reclamen als ciutadans que evitin desplaçaments innecessaris

ARA Balears
1 min
Carretera entre Montuïri i Porreres

PalmaLa tempesta i la forta pluja han arribat amb força al Pla de Mallorca i ja s'han registrat els primers incidents i inundacions. Emergències 112 Illes Balears ha informat, a través del seu perfil de Twitter, que el torrent de Pina, al seu pas pel puig d'en Moltó, a Montuïri, s'ha desbordat i l'aigua ha arribat a la carretera Ma-3201, la qual cosa ha dificultat la circulació.

Davant el desbordament d'aquest torrent i la forta pluja que s'espera en les pròximes hores al municipi del Pla de Mallorca, el servei d'emergències ha informat que s'ha tancat parcialment l'accés al poble per l'Ma-15, km 28, i l'Ma-3210, km 1,5. A més, han reiterat que estan en alerta taronja i demanen als ciutadans que evitin els desplaçaments innecessaris a aquesta zona.

Innundacions a Montuïri

En menys d'una hora han plogut a Montuïri més de 90 litres per metre quadrat i els ruixats han estat torrencials. Aquesta pluja ha provocat inundacions en diversos indrets del Pla i s'espera que durant aquest divendres arribi pràcticament a tota l'illa.

stats