Societat 29/03/2021

Desallotgen una festa amb 35 persones en un xalet de Calvià on hi havia cocaïna i marihuana

La Policia Local també va intervenir pastilles d'MDA, ketamina i alcohol

ARA Balears
1 min
El saló del xalet intervingut per la Policia Local de Calvià diumenge.

La Policia Local de Calvià va dissoldre diumenge al matí una festa d'aniversari celebrada en un xalet de la urbanització de Son Font, a Calvià, on s'havien congregat des de l'horabaixa de dissabte 35 persones. A la sala de la casa hi havia un equip de música i també es varen trobar petites quantitats de cocaïna, marihuana, algunes pastilles d'MDA, ketamina i alcohol, segons ha explicat aquest dilluns el consistori calvianer en un comunicat. A més, hi havia bitllets de dòlars falsos que segurament eren d'un lloc de taula.

Diumenge de matí un veí va alertar una patrulla de la Policia Local que circulava per Son Font que en un xalet de la zona havia sentit renous i havia vist molt de moviment de persones. Quan els agents varen acudir a la casa varen veure que se celebrava una festa il·legal.

Els policies varen identificar els 35 assistents d'entre 20 i 25 anys per incomplir la normativa covid-19, i varen col·laborar durant el desallotjament, segons indica l'Ajuntament. Així i tot, alguns dels assistents en veure els policies varen començar a llançar la droga a l'exterior de la casa, però després va ser intervinguda. Cinc persones han estat expedientades per possessió de drogues.

La Policia Local també va fer un control de trànsit a la urbanització, en què es va aixecar una acta per tràfic de drogues, una altra per conduir ebri i una altra per temes administratius. A més, els agents en varen aixecar quatre per no dur mascareta a l'interior d'un cotxe malgrat que els ocupats no eren convivent.

stats