Societat 26/04/2020

Denuncien un veí de sa Pobla per penjar una bandera franquista i una de falangista

L'home va retirar els símbols després de rebre l'avís de la Policia Local

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament de Sa Pobla.

PalmaUn veí de sa Pobla en va denunciar un altre aquest dissabte per haver penjat una bandera franquista i una de falangista al mig del carrer on resideix, segons han informat fonts policials. Alguns usuaris de Twitter han penjat imatges en què es poden observar ambdós símbols amb els quals l'home pot haver infringit la Llei de memòria històrica.

A través del WhatsApp de la Policia Local, un veí va avisar que havien penjat les banderes, han explicat fonts municipals a l'ARA Balears. A partir de les imatges que varen facilitar, els agents, en col·laboració amb el batle, Llorenç Gelabert, i el regidor de Policia Local, varen poder identificar la façana i el carrer on s'havien col·locat els símbols.

Els policies municipals s'hi varen personar cap a les set i mitja de l'horabaixa de dissabte i varen identificar-ne el responsable. Aquest va col·laborar-hi sense mostrar oposició i va accedir a retirar les banderes. Ara, la Policia Local ha remès la denúncia a la Delegació del govern espanyol, des d'on es decidirà si l'individu haurà de rebre una sanció i de quina quantitat serà.

stats