Societat 23/08/2021

Denuncien un restaurant de Magaluf per incomplir l'horari de tancament

Hi havia gent a l'interior del local fins passades les 2 h

ARA Balears
1 min
Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local a Magaluf.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià varen denunciar dijous passat el propietari d'un restaurant de Magaluf per incomplir l'horari de tancament establert per mantenir el control del covid. Els agents varen rebre la informació que l'establiment mantenia l'activitat fora de l'horari permès i s'hi varen desplaçar per comprovar-ho.

Quan arribaren davant el local, varen observar que cap a les 2 h aixecaven la barrera, i en aquest moment varen poder veure gent a l'interior. Arran d'això, accediren a l'establiment i, efectivament, varen comprovar que s'hi havia mantingut l'activitat sota l'aparença de tenir tancat.

Així, varen sol·licitar la col·laboració de l'Equip d'Inspeccions de Policia Local i varen aixecar una acta al responsable del restaurant per diverses infraccions. Els cossos policials el varen proposar per a sanció per incomplir l'horari, utilitzar la barra, no tenir cartells informatius i superar l'aforament màxim permès.

Per altra banda, la Guàrdia Civil –en col·laboració amb la Direcció de Turisme i Litoral de l'Ajuntament de Calvià– va denunciar una embarcació de transport turístic aquest cap de setmana. Com que a bord hi havia 162 persones, en desembarcar a Portals Vells varen incomplir l'aforament de la platja, que és de 146 persones, en zona de domini públic marítim terrestre sense autorització.

stats