Societat 27/07/2018

Denuncien els xibius de tres platges de Felanitx per ocupació excessiva i il·legal de l'espai públic

Salvem Portocolom assegura que s'està incomplintel conveni de costes

S. V.
1 min

PalmaL'organització Salvem Portocolom denuncia que tres xibius de les platges de Felanitx estan incomplint de forma reiterada la normativa de l'ocupació d'espai públic. "En el seu moment, vàrem avisar a representants de l'ajuntament de Felanitx i de la Demarcació de Costes. Ara, vist que la situació continua repetint-se, en col·laboració amb el GOB-Mallorca, hem interposat una denúncia davant la Demarcació de Costes contra l'empresa Marportsunbeach Mallorca S.L., que explota els serveis temporals de les esmentades platges", asseguren. La demanda és per ocupació excessiva i il·legal de l'espai públic i per un incompliment reiterat de l'autorització de la concessió.

Segons la normativa que explica Salvem Portocolom l'empresa només pot disposar de 10 taules i 40 cadires, però a la pràctica se superen les xifres. Segons l'organització la mateixa empresa ja va ser denunciada el 2017.

El vídeos es va gravar el passat diumenge 22 de juliol. Les platges són l'Arenal de Portocolom, cala Marçal i cala sa Nau,'una platja declarada com a natural i que està situada dins d'una zona ANEI.

stats