Societat 26/07/2019

Denuncien una agressió "feixista" per part d'uns membres de Supporters Mallorca

Esquerra Independentista de Mallorca ha denunciat els fets que van succeir el passat 14 de juliol

Ara Balears
1 min
Mor una jove de 19 anys per consumir una pastilla d'èxtasi a un concert de Palma

PalmaL'Esquerra Independentista de Mallorca ha denunciat aquest divendres una agressió "feixista" que va tenir lloc durant la nit del passat 14 de juliol en un concert de Son Fusteret. "Una vegada més, l'atac ha estat protagonitzat per coneguts membres de Supporters Mallorca, vinculat a l'extrema dreta. Un jove independentista fou agredit a cops de puny a les proximitats de Son Fusteret, on se celebrava un festival de música", han explicat en un comunicat. Segons la Policia Nacional, no consta cap denúncia d'aquestes característiques i asseguren que aquell vespre només van intervenir per detenir dues persones per tràfic de droga i en una discussió de parella.

Davant dels fets, Esquerra Independentista ha mostrat la seva solidaritat amb el jove agredit i fan una crida per "no normalitzar les agressions ni la impunitat amb la qual es produeixen". A més, han criticat la passivitat de la policia davant d'aquests atacs i ha assegurat que "l'extrema dreta segueix actuant allà on no arriba la repressió estatal".

Des del grup han exigit que el Reial Mallorca prengui mesures "contra la presència d'ultradretans a les seves grades" perquè "aquests grups aconsegueixen realitzar activitats i nodrir-se de nous membres gràcies a la cobertura que els hi proporciona aquesta entitat futbolística".

stats