Societat 03/12/2020

Denominacions d'origen balears animen a consumir els seus productes per Nadal

L'objectiu de la campanya és "oferir productes de proximitat, amb totes les garanties de qualitat"

Ara Balears
1 min
La presentació de la campanya s'ha fet aquest dijous al parc de la Mar.

PalmaAmb el lema #UnNadaldeQualitat, els consells reguladors de les principals denominacions d'origen de les Balears, d'oli, vi, formatge i sobrassada, han llançat una campanya per incentivar el consum dels seus productes aquestes festes de Nadal, segons ha informat l'agència Efe. La iniciativa uneix les forces de la Denominació d'Origen Oliva de Mallorca, DO Binissalem, DO Pla i Llevant, DO Formatge Maó-Menorca, DO Oli de Mallorca, de la Indicació Geogràfica protegida Sobrassada de Mallorca i la IGP Vi de la Terra Mallorca.

Segons han anunciat en un comunicat conjunt, l'objectiu de la campanya és oferir "productes de proximitat, amb totes les garanties de qualitat". La iniciativa es basa en el fet que si hi ha alguna cosa que uneix en aquestes festes, probablement és la cura fins al mínim detall per organitzar les celebracions, "una cura i una dedicació com la que dediquen dia a dia els productors i elaboradors amb segells de qualitat", destaca el comunicat.

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, ha manifestat, durant la presentació aquest dijous de la campanya, els beneficis que comporta el consum de productes de qualitat i proximitat, tant per al medi ambient com per la seva contribució a l'economia local.

stats