Societat 17/06/2018

Demanen 12 anys i mig de presó per una violació al Port d'Alcúdia

El fiscal sol·licita aquesta pena per als dos acusats d'agredir sexualment una dona el setembre del 2014

Efe
1 min
Demanen 12 anys i mig de presó per una violació del Port d'Alcúdia

PalmaLa fiscalia sol·licita penes de presó de 12 anys i mig per a dos homes que seran jutjats dimarts que ve per la secció segona de l'Audiència de Palma. Estan acusats de la violació d'una dona al Port d'Alcúdia el 7 de setembre del 2014.

El Ministeri Públic relata en el seu escrit d'acusació que la matinada del 7 de setembre del 2014 els dos acusats varen sortir amb la víctima d'una discoteca i es varen oferir a acompanyar-la a peu a una aturada de taxis perquè tornàs a l'hotel on s'allotjava.

En realitat, la varen dur fins a la platja del Port d'Alcúdia i la varen convèncer que es ficàs al mar amb l'argument que arribaria abans al seu hotel nedant, segons la narració dels fets del fiscal.

Una vegada a l'aigua, un dels acusats li va llevar la camiseta, li va tocar els pits i després la va agafar pels braços perquè l'altre la penetràs.

Els dos agressors varen sortir a l'arena i la dona va quedar dins l'aigua per por de tornar a ser agredida, però l'home que l'havia violada va tornar a la mar, la va agafar i la va forçar de nou, segons l'acusació pública.

La fiscalia els acusa d'agressió sexual en grup i demana que siguin condemnats a 12 anys i mig de presó cadascun. A més, sol·licita que paguin a la seva presumpta víctima una indemnització de 6.000 euros.

stats