8 cursos intensius i 35 tallers de conversa, la nova oferta formativa en català

S'imparteixen durant els mesos de juliol i agost i reben la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), ha iniciat aquesta setmana la formació de llengua catalana per mitjà de cursos i tallers per a aquest estiu.

Els cursos intensius i els tallers de conversa s'imparteixen durant els mesos de juliol i agost, i els tallers per a joves es fan només al juliol i reben la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat.
 
En total, són vuit cursos intensius dels nivells inicials (A1, A2 i B1), als quals s'han inscrit 193 alumnes. Els tallers de conversa de tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2) són un total de 35, amb 662 alumnes inscrits. Els cursos es fan a Palma i als municipis de Calvià, Ciutadella, Inca, Llucmajor, Manacor, Palma i Sant Josep de sa Talaia.
 
Quant als tallers per a joves nouvinguts, se’n fan un total de 18, als quals s'han inscrit 264 alumnes, i es duen a terme als següents municipis: Alcúdia, Andratx, Campos, Ciutadella, Felanitx, Inca, Maó, Palma, Porreres, sa Pobla, Santa Margalida i Sóller.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF