Societat 18/07/2017

Cristiano Ronaldo confirma que la seva nòvia està embarassada

Georgina Rodríguez, amb qui surt des de finals del 2016, estaria esperant el primer fill no subrogat del davanter blanc

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo confirma que la seva nòvia està embarassada

BarcelonaDesprés de setmanes d'especulacions en diversos mitjans sobre un possible embaràs de Georgina Rodríguez, nòvia de Cristiano Ronaldo, els rumors han deixat de ser-ho. Ahir a la nit, el davanter blanc confirmava en una festa a Eivissa que estava molt content també del fill que espera. La periodista d''El Mundo' María Eugenia Yagüe li preguntava si està content amb els dos bessons que acaba de tenir –vinguts com el seu primer fill, d'un ventre de lloguer dels EUA– i, a continuació, li demanava si també ho estava amb el que "ve de camí". El futbolista responia sense cap mena de dubte: "Si, molt".

Ronaldo, de 32 anys, que va començar amb Rodríguez a finals del 2016, ha tingut aquest juliol dos bessons –nen i nena– a través de la gestació subrogada, tècnica que ja havia utilitzat anteriorment amb el seu primer fill. Cristiano Jr., de set anys, també va néixer als EUA, on la mare de Ronaldo el va anar a buscar i el va portar a Madrid, on el petit va conèixer el seu pare.

Ronaldo i Rodríguez, de 22 anys, es van conèixer en una botiga de roba d'alta gamma on ella treballava com a dependenta. La concentració de periodistes a les portes del local quan va transcendir que ella i l'astre portuguès sortien va fer que l'empresa la fes fora perquè la clientela de la botiga havia perdut intimitat. Després que li passés el mateix en altres llocs de treball, finalment, Rodríguez ha fitxat per una agència de models.

stats