Un home mata la seva dona a Girona i després es suicida

Es tracta del vuitè crim masclista en el que va d'any, el segon a les comarques gironines

1 min
La comitiva judicial a l'exterior de la casa de Sant Joan les Fonts, aquest dijous

GironaEls Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort d'una parella a Sant Joan les Fonts, a Girona. La principal hipòtesi dels investigadors és que ell hauria matat la seva dona amb una arma de caça i, després, s'hauria suïcidat. L'home tenia 63 anys i la dona, 64. Cap a les 11 del matí, un familiar ha avisat Emergències després que el presumpte assassí li truqués i li demanés que anés a casa seva amb la policia. Quan hi ha arribat, se'ls ha trobat a tots dos morts.

L'Àrea d’Investigació Criminal de Girona s'ha fet càrrec de la investigació. Els agents han descartat la implicació de terceres persones perquè no hi havia cap obertura forçada a la casa. Tampoc consta cap antecedent de violència masclista entre el matrimoni.

El de Sant Joan de les Fonts és el segon cas de violència masclista a les comarques gironines aquest 2021. La primera víctima va ser Alla, de 48 anys i veïna de Porqueres (Pla de l'Estany). El seu company la va matar a ganivetades i, al cap d'unes hores, es va entregar a comissaria.

stats