Societat 07/04/2022

Cort invertirà prop de 900.000 euros per transformar la plaça de Sant Cosme en un lloc d'estança

Es convertirà en un punt de trobada amb jocs infantils, vegetació i nou enllumenat

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament ha presentat aquest dijous el projecte a Cort.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha explicat aquest dijous el projecte de millora de la plaça de Sant Cosme i l'eix cívic del carrer dels Ocells, al barri de Son Cotoner. El projecte, que té un cost de 894.480 euros, permetrà millorar tota aquesta zona, que es convertirà en un punt de trobada amb jocs infantils, vegetació i nou enllumenat.

La tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha detallat que és una iniciativa que ha nascut de les conversacions amb els veïns de Son Cotoner. "Vàrem detectar que al barri li mancava una zona de plaça pública i les associacions demanaven un espai per poder fer esdeveniments, mercats, activitats", ha dit Pastor.

Proposta de la nova zona.

El Consistori destaca que l'objectiu del projecte, que es començarà a executar enguany, és dotar el carrer dels Ocells i la plaça de Sant Cosme d'una fisonomia pròpia d'eix cívic, tal com preveu el Pla General vigent. En aquest sentit, es prioritzarà l'ús del carrer dels Ocells per a vianants "per millorar l'accessibilitat i la seguretat de l'entorn, creant un espai més amable", ha apuntat l'Ajuntament.

stats