Societat 28/04/2022

Cort crearà 294 places públiques de 0-3 anys a Palma

ARA Balears
1 min
Educació 0-3: l’hora de fer els deures

PalmaL'Ajuntament de Palma invertirà 5,2 milions d'euros per crear 294 noves places públiques de 0-3 anys a Ciutat. Segons ha detallat el Consistori a través d'un comunicat, dels més de cinc milions d'euros que disposarà Cort per a noves escoles infantils, 2,8 milions provenen dels fons de Capitalitat i 2,4 milions arriben de fons europeus Next Generation a través del Pla estatal de recuperació, transformació i resiliència i les subvencions de la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

Així, Palma tindrà 1.342 places públiques de 0-3 anys, xifra que suposa una oferta de places a un 11,8% dels infants de Ciutat. El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha assegurat que el pla és "una passa molt important per a la universalització de l’educació de la primera infància" i ha destacat que l’augment de places "servirà per posar fi a les llistes d’espera".

En aquest sentit, la representant de l’Assemblea 0-3, María José Jiménez, ha destacat que "l’escolarització primerenca és la millor política social, preventiva i compensatòria". 

stats