La Conselleria de Salut no sap quan començarà a fer el nou hospital de Felanitx

La consellera Patricia Gómez prefereix "no donar determinades dates" perquè "es pot equivocar"

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha dit aquest dimarts al ple del Parlament que s'estima més "no donar determinades dates" sobre quan començarà la construcció del nou hospital de Felanitx perquè, ha admès, "es pot equivocar". Gómez ha respost una pregunta formulada durant la sessió de control al Govern per la diputada d'El Pi Maria Antònia Sureda.

La consellera ha assegurat que els tràmits a seguir una vegada que l'Ajuntament ja ha manifestat que té un solar disponible són fer-ne la cessió al Govern a fi que pugui organitzar el concurs arquitectònic d'idees i executar les obres. Tanmateix, Gómez no ha precisat en quines dates s'executaran aquests tràmits.

Com ha dit la consellera, el Consistori de Felanitx disposa d'un solar  a la sortida de Felanitx cap a Campos, ubicat devora el poliesportiu Guillem Timoner, el qual té pensat cedir i sobre el qual ja s'estan fent els estudis de viabilitat corresponents.

La diputada Sureda ha convidat Gómez a "establir un calendari", perquè suposa "assumir un compromís", i ha demanat que l'adjudicació del projecte "sigui una realitat" abans d'acabar la legislatura.

Així mateix, la consellera de Salut ha confirmat que, segons els plans del Govern, l'hospital tindrà 60 llits, una àrea de rehabilitació i una de consultes. A més, estarà especialment dedicat a l'atenció de la cronicitat i a estendre la xarxa de centres públics cap a les comarques del Llevant i el Migjorn de Mallorca.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF