Societat 14/08/2020

El Consell de Formentera demana al Govern que faciliti proves PCR als turistes

La institució insular vol que l'illa sigui una destinació "segura"

Ara Balears
1 min
Formentera serà el primer territori de les Balears a iniciar la desescalada del confinament

PalmaEl Consell de Formentera ha demanat al Govern que faciliti proves PCR als turistes i amb un preu fixat, segons ha dit la seva presidenta, Alejandra Ferrer, en un comunicat. Per no perdre "competitivitat davant la resta de mercats", la institució insular vol proporcionar que els visitants es puguin fer les proves abans de tornar als seus països i que no tinguin "obstacles inassumibles" per venir a les Illes.

Ferrer està preocupada per les restriccions contra el covid-19 que han establert països com el Regne Unit i Itàlia als turistes espanyols que els visiten, ha explicat. Per això, el Consell de Formentera creu que és més important facilitar les proves PCR que aplicar aquests mateixos controls als visitants de les Balears. A més, pensen que si també es faciliten als turistes espanyols, les Illes serien un destinació "segura", ha recalcat la presidenta.

En el cas que els altres països també es comprometessin a garantir aquesta mateixa mesura, sigui als turistes que reben com als seus residents quan retornin al país, es podria parlar de "corredor segur", han explicat.

stats