Societat 02/12/2021

El Consell destina mig milió d'euros a millorar el port de Maó

El consideren un producte singular d'interès turístic

Iván Martín
1 min
El port de Maó rebrà mig milió d'euros per a millorar les seves prestacions.

MAÓEl Consell de Menorca destinarà 500.000 euros a la millora i la promoció del port de Maó. L'objectiu del conveni que han signat aquest dijous la màxima institució insular i l'Ajuntament de Maó és impulsar i fomentar la promoció del port i el seu entorn com a espai i producte singular d'interès turístic.

Entre les actuacions previstes destaca la renovació de tot el passeig marítim, amb actuacions encaminades a millorar la sostenibilitat, l'adaptació dels espais i el compliment de la llei d'accessibilitat universal. També s'hi inclouen l'adequació dels pluvials, la pavimentació, la construcció d'un nou aparcament i la senyalització turística.

La presidenta del Consell, Susana Mora, ha recordat la rellevància del port per al conjunt de l'illa, mentre que el batle de Maó, Hèctor Pons, ha agraït l'esforç de la institució: "El port és un dels actius més importants del municipi en l'àmbit turístic i aquest projecte pretén transformar-lo". I ha afegit: "Hem vist aquest estiu com el nou perfil del turista visita els establiments i fa diferents activitats, per això és important millorar tots els aspectes que puguin augmentar la satisfacció de l'experiència".

stats