Societat 04/09/2019

El consell d'administració del tren de Sóller rebutja l'oferta de compra

La direcció de l'empresa acusa els possibles compradors de llançar calúmnies per tal de convèncer els accionistes

Carles Tudurí
1 min
La família Raventós (Codorníu) vol comprar el tren de Sóller

PalmaEl consell d'administració de Ferrocarril de Sóller ha trencat el seu silenci sobre l'oferta de compra per part d'un grup d'empresaris amb una nota en la qual es rebutja aquesta operació i s'acusa els autors d'aquesta oferta d'adquisició pública de llançar calúmnies per tal de convèncer els accionistes de l'operació.

"Una vegada celebrat el consell d'administració, per majoria absoluta dels consellers, 10 d'11, i amb una abstenció, es va acordar emetre aquesta nota per notificar l'acord pres per la immensa majoria dels consellers, els quals, entre accions pròpies i representades, sumen un 57,33% del capital total, de rebutjar expressament l'oferta rebuda de Mundra Invest, SL", es destaca per part de la direcció.

L'oferta, de 25 milions d'euros pel 100% de capital, està vigent fins dia 6 de setembre i estava condicionada a la compra de més del 51% de les accions, per la qual cosa no es podrà dur a terme. L'ARA Balears ja havia avançat que hi havia un gruix important d'accionistes que no estava disposat a vendre.

En la nota, també s'acusa els autors de l'oferta, representada per Goros Investment i amb la cara visible del grup Raventós-Codorníu, de realitzar nombroses manifestacions en premsa "totalment tergiversades, calumnioses i que no s'ajusten a la veritat per intentar convèncer els accionistes per tal que venguin les seves accions". El consell d'administració adverteix que es reserva el dret "d'exercitar les accions legals que consideri oportunes en defensa del bon nom i l'honor" tant de la companyia com dels membres d'aquest òrgan.

stats