Societat 18/08/2022

Un conductor ebri recorre més de 100 metres colpejant vehicles estacionats a Palma

La Policia Local veu un presumpte delicte contra la seguretat viària en els fets

ARA Balears
1 min
Imatge de la furgoneta que va circular més de 100 metres colpejant els cotxes.

PalmaEbri i xocant amb els cotxes estacionats. Així va recórrer prop de 100 metres del carrer de Sebastià Arrom de Palma un conductor de 54 anys el 31 de juliol a les 2 h de la matinada. La Policia Local ha informat aquest dijous dels fets en una nota de premsa, que van recollir en un atestat per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Segons el cos municipal, una unitat policial es va desplaçar al lloc dels fets, on el conductor d'una furgoneta havia xocat contra cinc vehicles correctament estacionats. A la seva arribada, els agents van trobar el vehicle al centre de la carretera, el qual havia quedat abandonat pel conductor. Aleshores, els agents van observar que entre els diferents punts de xoc, el vehicle havia recorregut 104 metres en una recta sense obstacles.

Moments després, l'home va acudir al lloc dels fets i va reconèixer que s'havia distret parlant per telèfon mentre conduïa i que, per això, havia topat amb els vehicles estacionats. El conductor es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia i va donar positiu, concretament, 0,55 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat.

stats