Societat 18/04/2020

El mapa del comerç electrònic de les Balears incorporarà una cinquantena d'empreses agroalimentàries

Aquesta eina de la Fundació Bit ja aglutina més de 440 negocis que ofereixen repartiment a domicili

Ara Balears
1 min
La inclusió del sector agroalimentari en el mapa ajudarà a incrementar el consum de producte local

PalmaEl mapa del comerç electrònic de les Illes Balears incorporarà una cinquantena d'empreses agroalimentàries i de pesca, segons ha informat aquest dissabte el Govern mitjançant un comunicat. Es tracta de comerços que venen de manera telemàtica i ofereixen repartiment a domicili. Els consumidors hi podran trobar a partir d'ara explotacions agràries o agrupacions de pescadors que entreguin els seus productes a domicili. Una icona verda amb un tractor de color blanc servirà per identificar els productes agroalimentaris. Els negocis que venguin peix s'emmarcaran amb un distintiu de color blau amb un peix blanc en el centre.

Segons ha explicat l'Executiu, les noves adhesions del sector primari s'incorporaran a la categoria de menjar i beure, i se sumaran als més de 440 negocis que ja conté el mapa, que ha arribat a les 68.000 visualitzacions en quatre dies.

El mapa del comerç electrònic és una iniciativa de la Fundació Bit per tal d'aportar "una solució d'innovació tecnològica en un moment en el qual les compres telemàtiques i les entregues a domicili s'han convertit en una opció per a molts de ciutadans", ha indicat el Govern. La incorporació d'empreses del sector primari suposa "una empenta" en un moment en què molts productes ja no es poden vendre a l'hostaleria i la restauració.

stats