Coca d'albercoc INGREDIENTS

ELABORACIÓ: Dins un bol hi rompem els ous, millor que estiguin a temperatura ambient, i els batem suaument amb el sucre i la mel. Aprofitem la llet tèbia per diluir-hi el llevat i ho incorporem tot al conjunt. Hi afegim l'oli, que pot ser d'oliva, de gira-sol o una barreja dels dos. Ja és el moment de tirar-hi la farina a poc a poc, mesclant-ho tot molt bé fins aconseguir una pasta fina. Deixem reposar la coca dins un motle, que prèviament haurem untat d'oli, fins que més o manco dobli el volum. Això pot durar dues hores. Mentre la coca puja, llevem els pinyols als albercocs i els triturem. Quan la pasta sigui a punt, la posem al forn uns quinze minuts, fins que sigui mig cuita. Ara hi aboquem els albercocs triturats i al damunt una capeta de sucre, que variarà segons la dolçor natural dels albercocs i com de llépols que siguem. Ho tornem a posar al forn fins que sigui cuit, més o manco quinze minuts més. Bon profit.

4 ous

40 grams de llevat de forn

Cargando
No hay anuncios

150 grams de sucre

40 grams de mel

Cargando
No hay anuncios

200 mil·lilitres de llet

125 mil·lilitres d'oli

Cargando
No hay anuncios

450 grams de farina de blat

1 quilo d'albercocs de galta vermella

Cargando
No hay anuncios

sucre