Societat 02/07/2020

Clausuren una festa amb 150 persones a Marina Botafoc, a Eivissa

La Policia Local ha aixecat una acta per incompliment del reial decret i ha posat denúncies per excés d'aforament, per tenir la música molt alta i per no presentar la llicència d'obertura

Ara Balears
1 min
Un Policia Local de les Illes Balears.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa va clausurar aquesta nit passada una festa en un local del port esportiu Marina Botafoc i en desallotjà unes 150 persones que participaven en l'esdeveniment, segons ha informat l'agència Efe. A la festa hi havia un DJ que posava música que s'escoltava des de l'exterior i hi havia un aforament superior al permès.

Els agents han aixecat una acta per incompliment del reial decret llei que estableix la distància de seguretat i l'ús de mascareta, per la crisi sanitària provocada pel covid-19, i també han posat diverses denúncies per infraccions a les ordenances municipals.

Les denúncies han estat per excés d'aforament, per tenir la música molt alta i per no presentar la llicència d'obertura. També s'ha aixecat una acta per obstrucció a la labor policial en matèria d'inspecció d'establiments.

stats