Societat 01/02/2023

Ciutadella inicia el compte enrere per a les festes de Sant Joan

Es constitueix la Junta Municipal de Sant Joan per debatre els principals temes relacionats amb les festes

Iván Martín
1 min
Imatge de la primera reunió de la Junta Municipal de Sant Joan celebrada anit.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella ha començat la feina per preparar les festes de Sant Joan d'aquest any, constituint la Junta Municipal que representa l'organisme de consulta amb els objectius d’analitzar i debatre determinats temes relacionats amb les festes.

Sant Joan, amb el pas del temps, s'ha transformat en un esdeveniment que atreu milers de visitants. L’evolució d’aquestes festes es va trobant amb diferents problemàtiques i debats oberts que cal abordar des de totes les administracions, entitats, empreses, la ciutadania, i altres agents o organismes competents, per solucionar-los de manera conjunta i consensuada. Per aquest motiu i per tal de dotar-se d’un marc on poder tractar tots aquests temes des d’una visió plural i compartida entre els diferents agents que participen en el desenvolupament de la festa, des de l’Ajuntament de Ciutadella es va creure necessària la creació de la Junta Municipal, com a ens de consulta.

Des del Consistori es valora aquesta Junta perquè és la millor manera de treballar sobre les festes de manera transversal amb tots els estaments de Ciutadella. Aquesta primera sessió ha tingut un objectiu merament de constitució. La Junta està formada per la batlessa, la regidora de Festes, el regidor de Seguretat Ciutadana, un representant de cada grup polític municipal, el tècnic assignat al Servei de Festes, el cap de Policia Local, el director del Pla de Seguretat, dos representants de la Junta de Caixers del bienni en curs, un representant dels Voluntaris de Sant Joan, un representant de l'associació Ciutadella Vella i el rector de la catedral, així com representants de PIME i CAEB.

stats