Societat 15/02/2015

“Cedeixen un local públic a la pura incultura que renega de la Universitat”

El grup municipal de MÉS demanarà la compareixença del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet

Ll. P.
1 min
El regidor de MÉS i cap de llista  a les municipals, Antoni Noguera.

PalmaEl grup municipal de MÉS demanarà la compareixença del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, perquè expliqui els motius pels quals l’equip de govern ha informat favorablement sobre la cessió d’un local de propietat municipal a l’entitat gonella Acadèmi de Sa Llengo Baléà.

“Després de tancar cinc biblioteques i privatitzar-ne dues, la Sala cedeix un local públic a la pura incultura que renega de la Universitat”, es queixà ahir el regidor de MÉS Antoni Noguera, que remarcà que això es produeix quan “hi ha entitats veïnals que reclamen un espai des de fa anys i no les han ateses”.

L’Acadèmi de Sa Llengo Baléà disposarà d’un local públic per realitzar les seves activitats, ubicat al carrer de la Rosa de Palma, propietat de l’Ajuntament i l’ús del qual està cedit a la Conselleria de Salut del Govern des de l’any 1995 sempre que sigui “social o cultural”. Divendres passat l’equip de govern de Mateu Isern informà favorablement a la petició feta a través del departament del Govern, juntament amb una altra de l’Associació Dignitat i Solidaritat (ADIS Baleares).

stats