Les cares del dia 2/09/2018

Joan Montserrat

Joan Montserrat és el president de l’Associació de Veïns i persones grans de la barriada de la Soledat. Lamenta que la majoria de les vegades que surten notícies de la barriada és per parlar de drogues o de delinqüència. Poques persones millors que ell poden explicar els motius del creixement del vandalisme que es viu al seu barri.

Javi Herreros

Diplomat en Magisteri d’Educació Física, aquest jove tècnic mallorquí serà l’entrenador de l’Atlètic Balears femení aquesta temporada. Herreros és un gran defensor del futbol femení i exposa la necessitat d’acabar amb les desigualtats existents a l’esport entre homes i dones. L’entrenador afronta aquest nou repte amb les ganes i la il·lusió d’un nouvingut.

Rodrigo Duterte

El president de les Filipines ha anunciat que aviat reactivarà la seva campanya mortal contra els traficants i consumidors de droga al país, i que fins ara ha provocat entre 4.000 i 12.000 assassinats, segons les fonts. En resposta a la denúncia contra ell davant el Tribunal Penal Internacional, Duterte ha dit que les Filipines es retiren d’aquest tribunal.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF