El cantant de 'reggaeton' Daddy Yankee lloga la seva casa de Puerto Rico a través d'Airbnb

Un saló amb taula de billar, pista de voleibol o una habitació decorada amb els seus àlbums són alguns dels atractius de la mansió

2 min
Daddy Yankee a la casa seva de Puerto Rico que lloga a través d'Airbnb

BarcelonaPer a qui vulgui descobrir la faceta més personal del famós cantant Daddy Yankee, s'obre ara l'oportunitat única d'allotjar-se a la seva casa de Puerto Rico a través d'Airbnb i sentir-se així com el Rei del Reggaeton, com es coneix l'artista. Un saló amb taula de billar i decorat amb els seus àlbums i premis; un jardí amb piscina i pista de voleibol, i una habitació gegant són alguns dels luxes a disposició dels hostes, que des del pròxim desembre podran passar dies en aquest exclusiu espai, en el qual han nascut alguns dels èxits de l'artista.

"El disseny de la casa es basa completament en les seves cançons, els seus vídeos i en com ell, com a artista, té l'habilitat de portar amb la seva música un missatge molt inspirador i alhora molt creatiu", va explicar Fernando Rodríguez, el conegut decorador porto-riqueny a càrrec del projecte. Durant una visita a la casa per a un nombre molt reduït de mitjans, entre ells Efe, el dissenyador Stewart Rodríguez va explicar que va estudiar en profunditat la manera de vestir, de caminar i de cantar de l'artista d'èxits com Gasolina, Con calma i Dura. "Els que coneixen la seva història i la seva vida saben que ell és tot color, i per a nosaltres això va ser la inspiració màxima", va subratllar Rodríguez, que va afegir que el disseny reflecteix "la personalitat" de Daddy Yankee.

Daddy Yankee fa servir aquesta casa de Luquillo, situada en una urbanització exclusiva envoltada de frondosa vegetació de l'illa, per allunyar-se de tot, desconnectar i gaudir de temps amb la família. La remodelació feta pel seu equip i el d'Airbnb s'ha completat amb l'objectiu, segons Rodríguez, de "portar-la a un altre nivell", encara que queden un 10% d'objectes personals i records del cantant.

La mansió estarà disponible a Airbnb per a tres reserves individuals, d'una nit cadascuna i un màxim de dues persones, els dies 13, 15 i 17 de desembre, encara que la idea és mantenir-la de lloguer a llarg termini. Nascut a San Juan el 1976, el també conegut com The Big Boss, nom protagonista d'un dels grafitis de la terrassa, ha guanyat set premis Grammy Llatins.

stats