Societat 26/05/2021

Els Bombers de Mallorca ja disposen de nous equipaments valorats en més de 600.000 euros

El subministrament, que s'ha distribuït aquesta setmana, ha permès renovar el vestuari del cos

Ara Balears
1 min
Bombers durant el simulacre que s'ha fet aquest dimecres al parc d'Inca.

PalmaEl servei de Bombers de Mallorca ja disposa de nous equipaments i peces de roba valorats en 638.798 euros, una inversió que va licitar la institució insular l'any passat. El subministrament, que s'ha distribuït aquesta setmana, ha permès renovar el vestuari del cos, segons ha explicat el Consell.

La novetat més important és la incorporació d'uns uniformes que els bombers duran en determinades intervencions, com ara els rescats en accidents de trànsit i les intervencions en incendis forestals. Es tracta d'un equip que compleix la darrera normativa per la protecció dels professionals en aquests tipus de sinistres.

Dels uniformes destaca l'alta visibilitat, i són més còmodes per fer salvaments, perquè fins ara els bombers duien uns equips més pensats per actuacions en interiors d'edificis en flames. L'equip es complementa amb diferents tipus de guants segons el tipus d'intervenció.

Els nous equipaments de rescat s'han presentat aquest dimecres durant la celebració d'un simulacre d'excarceració d'una víctima d'un vehicle accidentat al parc de bombers d'Inca.

stats