Societat 27/07/2018

El batle de Binissalem ordena a la policia que faci retornar claus i mòbils als regidors del PP

Els cinc populars han deixat les seves àrees, han renunciat al seu sou i també a la dedicació exclusiva

Ara Balears
1 min
El batle de Binissalem ordena a la policia que faci retornar claus i mòbils als regidors del PP

BinissalemEl batle de Binissalem, Víctor Martí (Unió per Binissalem), qui acaba de rompre el pacte de govern amb els seus socis del PP, ha donat ordre a la Policia Local de recuperar les claus de l'Ajuntament i els mòbils corporatius dels cinc regidors del Partit Popular, segons ha confirmat el seu portaveu, Andreu Villalonga, qui també ha aclarit que tots cinc han deixat les seves àrees i han renunciat al sou i a la dedicació exclusiva.

Villalonga, portaveu del grup popular a Binissalem, ha explicat a l'Ara Balears que "ja hem tornat pràcticament tot el que demanen, però hi ha números que són corporatius, encara que els aparells físics siguin propietat nostra, com és el meu cas. És l'Ajuntament qui ha de donar de baixa els titulars d'aquests números o bé canviar-los".

"El fet que en un dia ja ho hagi planificat tot supòs que és estratègia seva. Trobem a faltar la comunicació, com sempre ens hem queixat aquests cinc mesos enrera, però no em torna les cridades i a més a més no era necessari fer venir la policia, això estava de més. De totes maneres, aquest era una de les coses que ja ens esperàvem", explica Villalonga.

"Nosaltres hem estat honestos amb les nostres idees i amb nosaltres mateixos, ningú no ha mirat com quedava econòmicament, només el que és millor per Binissalem. Estic molt orgullós del comportament dels meus regidors".

stats