Agressió homòfoba
Societat 20/06/2023

Ben Amics convoca una concentració a la plaça Major per condemnar una agressió homòfoba

La mobilització començarà aquest dijous a partir de les 18.30 h

ARA Balears
1 min
Aquest dijous comença la la tercera edició del Palma LGTBI International Chorus Festival.

PalmaL'associació Ben Amics ha convocat una concentració aquest dijous, a partir de les 18.30 h a la plaça Major, per mostrar el seu rebuig cap a una agressió LGTBIfòbica que va sofrir una persona mentre caminava pel barri del Sindicat. Segons ha recollit Europa Press, amb el missatge "cap agressió sense resposta" al seu compte de Twitter, l'entitat ha fet una crida a condemnar aquests fets i donar suport a la víctima.

L'agressió en qüestió va tenir lloc dilluns 12 de juny, quan la Policia Nacional va detenir una dona de mitjana edat per haver agredit i proferit insults homòfobs a un vianant que no coneixia. Després de rebre una cridada al 091, els agents varen acudir al lloc dels fets, on la víctima els va contar que prèviament se li havia acostat una dona desconeguda cridant-li. L'home els va explicar que l'agressora li va escopir i el va empènyer, llavors li va pegar un cop de puny i va abandonar l'escena.

Després d'investigar els fets, els agents varen poder localitzar i detenir la dona, com a presumpta autora d'un delicte d'odi.

stats