Societat 12/06/2018

Les Balears es preparen per acollir entre 15 i 30 migrants de l''Aquarius'

La consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, ha afirmat en els passadissos del Parlament que l'Executiu balear cerca edificis per allotjar-los

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA BALEARS.

PalmaEl Govern es prepara per acollir "entre 15 i 30 persones" del vaixell 'Aquarius', després que el president espanyol, Pedro Sánchez, hagi donat instruccions a València perquè aculli el vaixell en el qual hi ha més de 600 persones abandonades a la Mediterrània. La consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, ha afirmat en els passadissos del Parlament que l'Executiu balear cerca edificis per allotjar-les, ja que l'alberg de la Platja de Palma, pel qual han passat 168 persones en dos anys, és ple.

Santiago s'ha alegrat del canvi de política del govern central pel que fa als immigrants amb l'arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa. La consellera ha efectuat aquestes declaracions just després que la presidenta Francina Armengol mostràs satisfacció en el ple del Parlament perquè Espanya és ara "un dels països que més es preocupen per les persones que estan abandonades a la Mediterrània".

stats