Societat 24/03/2021

Bad Bunny debutarà com a lluitador de WrestleMania l'11 d'abril

S'enfrontarà a The Miz, que va llançar un repte al cantant a través de la televisió

2 min
Bad Bunny actuarà amb Brad Pitt a la pel·lícula 'Bullet Train'

BarcelonaL'artista urbà porto-riqueny Bad Bunny debutarà l'11 d'abril com a lluitador en l'edició 2021 de WrestleMania, un dels principals esdeveniments d'aquest esport de l'empresa nord-americana de lluita lliure World Wrestling Entertainment (WWE). Bad Bunny s'enfrontarà a The Miz, que va llançar un repte a l'intèrpret porto-riqueny a Miz TV, una secció del programa de televisió Monday Night RAW. "Us veig a WrestleMania!!!!!", ha tuitejat Bad Bunny.

Fa una setmana, The Miz va atacar Bad Bunny amb una guitarra per l'esquena. No obstant això, Bad Bunny li va tornar el cop ahir, dilluns, amb una altra guitarra, cosa que llavors va portar tots dos a pactar el duel a WrestleMania. "La setmana que ve serà l'última vegada que creuaré paraules amb Bad Bunny perquè després d'això la seva carrera s'ha acabat. Potser estàs al cim de la teva carrera musical, però aquesta és la nostra zona i t'asseguro que WrestleMania serà un malson", diu The Miz.

Bad Bunny i The Miz

Bad Bunny és un fidel seguidor de la lluita lliure. El 31 de gener va complir un dels seus somnis, quan va participar en el llegendari esdeveniment de lluita lliure Royal Rumble, també de la WWE. La participació de Bad Bunny va ser específicament per interpretar el tema Booker T, que pren el nom de l'exlluitador nord-americà i que està inclòs en el seu últim disc, El último tour del mundo. "Actuar al Royal Rumble és un somni de la infància fet realitat. He estat un fanàtic de WWE tota la vida i estic emocionat de pujar a l'escenari i entretenir els seguidors de tot el món", va dir l'artista porto-riqueny llavors.

Per a Booker T, Bad Bunny inclou un vídeo musical dirigit per Stillz i en el qual apareix Booker T ballant perreo, un tipus de ball conegut en el gènere urbà. Booker T se suma a altres lluitadors professionals que han aparegut en vídeos musicals de Bad Bunny. Els altres són Ric Flair al vídeo Chambea i Stone Cold a Quien tu eres.

stats