Societat 26/10/2018

L'autopista entre Inca i Santa Maria estarà en obres a partir de diumenge

Es tancarà de nit al trànsit, de diumenge a dijous, durant quatre setmanes i es desviarà per l'antiga carretera d'Inca

Ara Balears
1 min
Imatge recurs de l'autopista d'Inca. / M. A. CAÑELLAS

PalmaEl Departament de Territori i Infraestructures iniciarà diumenge les obres de reforçament del ferm de l'autopista de Palma-sa Pobla, Ma-13. Es tracta d’una obra amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost total de 2.390.533,64 euros entre Inca (km 15) i Santa Maria del Camí (km 24).

L’obra es durà a terme en diferents fases. En una primera actuació, que començarà aquest diumenge i que es calcula que es perllongarà fins al 28 de novembre, es treballarà en el tram dels dos carrils en sentit Palma, d’Inca a Santa Maria del Camí. Això suposarà que es tancarà al trànsit durant quatre setmanes de diumenge a dijous entre les 21 h i les 6 h. Un cop hagi finalitzat, s’iniciarà la segona, que consistirà a asfaltar dos carrils de l’Ma-13, però en sentit sa Pobla.

El termini d’execució és de tres mesos, però des de Territori recorden que si plou o es registren altres contratemps meteorològics, les obres s’hi poden veure afectades. Així mateix, precisen que les nits de vigílies de festius que caiguin entre setmana no es tancarà el tram.

A causa de les obres s'habilitarà un desviament per l'antiga carretera d'Inca. Els vehicles que venguin d’Alcúdia hauran de sortir per l’accés 25 de l’Ma-13, per agafar l’antiga carretera d’Inca (Ma-13A) i poder continuar en direcció Palma. Un cop a l’Ma-13A, els vehicles podran optar per reincorporar-se a l’autopista per l’entrada 12, de Santa Maria del Camí, o bé per la número 8, del centre comercial de Marratxí.

Des del Departament de Territori i Infraestructures han demanat disculpes pels possibles contratemps que puguin suposar aquestes obres per a la ciutadania.

stats