Societat 26/06/2022

Armengol, en el nomenament de Pere Llull Fullana com a Fill Il·lustre d'Algaida: "La memòria ens fa millors com a poble"

La presidenta del Govern ha assistit aquest diumenge a l'acte

ARA Balears
1 min
Armengol ha assistit a l'acte de nomenament.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit aquest diumenge al nomenament de Pere Llull Fullana com a Fill Il·lustre d'Algaida. A l'acte, la líder de l'Executiu balear ha defensat el fet que "la memòria ens fa millors com a poble".

Segons ha informat Europa Press, Armengol ha assenyalat que el nomenament de Pere Llull Fullana com a Fill Il·lustre fa que "el municipi d'Algaida sigui avui un poble més democràtic". En aquesta línia, ha celebrat que "85 anys després es fa justícia d'un fet desastrós que mai hauria d'haver ocorregut, per les víctimes que varen significar la Guerra Civil i el franquisme".

Així mateix, la presidenta ha destacat que el Govern continuarà al costat de les famílies i treballarà per recuperar tots els cossos possibles. "Confiam que això ajudi a evitar que fets similars puguin tornar-se a repetir", ha emfatitzat.

Amb tot, Armengol ha recordat, mitjançant un missatge a Twitter, qui va ser Pere Llull Fullana. "Pere Llull Fullana va ser batle de la República, defensor de la democràcia, assassinat pels feixistes, víctima recuperada de la fossa de Son Coletes i, des d'avui, Fill Il·lustre d'Algaida", ha piulat la presidenta del Govern.

stats