Societat 08/09/2020

Armengol i March demanen per carta a les famílies que col·laborin per evitar contagis de covid-19 a les escoles

"Aconseguir una escola segura, que conservi la il·lusió, és una responsabilitat compartida", expressen en l'escrit

Ara Balears
1 min
La carta està signada per la presidenta i el conseller, i s'ha enviat a les famílies a través del Gestib.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller d'Educació, Martí March, han enviat una carta a les famílies, a través de la plataforma digital Gestib, en què demanen la seva col·laboració per evitar al màxim els contagis de coronavirus en els centres educatius. "Seguiu les indicacions de vostre centre. No dugueu els vostres fills a l'escola si tenen febre o símptomes compatibles amb la covid-19. Cuidau-vos i cuidau-los", demanen.

L'escrit recorda que "és un curs molt especial", un curs "complicat" per les mesures de protecció sanitària "que faran que ens costi de reconèixer l'escola a què estam acostumats". Però també, afegeixen, "és el moment del retorn a les aules, després de molts mesos amb les aules buides, amb la il·lusió que sempre ha de formar part d'un inici de curs, amb rialles i descobriments, encara que sigui amb mascareta i distància".

D'altra banda, en l'escrit indiquen que "no podem evitar contagis, però el que sí que podrem fer és que aquests contagis siguin els mínims possibles i, que si es produeixen, es puguin controlar amb eficàcia i rapidesa". Amb tot, asseguren que "la major preocupació" tant del Govern com dels centres "és que les escoles siguin entorns tan segurs com sigui possible", tenint en compte que la comunitat viu una situació de "pandèmia activa". "Aconseguir una escola segura, una escola que conservi la il·lusió, és una responsabilitat compartida i només junts la farem possible", tanquen.

Carta de Francina Armengol i Martí March a les famílies
stats