Successos
Societat 06/02/2023

Apunyalen un home per robar-li a Palma

La Policia Nacional ja ha detingut el presumpte agressor, un jove de 27 anys

ARA Balears
2 min
Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va detenir ahir diumenge un jove de 27 anys d'origen algerià per un delicte de robatori amb violència, després d'apunyalar un home per robar-li la cartera i el mòbil, segons ha informat el cos policial aquest dilluns en un comunicat. Els fets van ocórrer diumenge, damunt la 1.30 h, a la plaça de Francesc Garcia i Orell de Palma, on la víctima havia quedat ferida al carrer.

Diverses patrulles d'Atenció al Ciutadà i el grup Operatiu de Resposta de la Policia Nacional van acudir al lloc i van auxiliar la víctima. Segons el seu relat, tot va començar quan es va creuar amb l'ara acusat, el qual el va agafar pel braç dient-li "dona'm tot el que duus o et mat". Aleshores, van començar un estira-i-arronsa, fins que en determinat moment l'assaltant li va llevar el mòbil.

La víctima li va recriminar el fet, el lladre va treure una navalla i el va apunyalar a la mà. Davant això, la víctima es va intentar alliberar, fins que l'agressor el va colpejar amb la navalla a la cara i el va amenaçar perquè li donàs la cartera. Quan la víctima hi va accedir, l'assaltant va intentar apunyalar-lo al pit, fet que l'agredit va intentar evitar.

Presó provisional

Va ser en aquell moment quan un home que sortia de fer feina va auxiliar la víctima i el lladre va fugir del lloc dels fets. A més, una ambulància va atendre el lesionat i el va traslladar a un centre mèdic, al mateix temps que diverses patrulles van cercar el presumpte assaltant per la zona.

Finalment, el van trobar amagat en un garatge. Aleshores, el van registrar i van trobar la navalla, de manera que el van poder detenir. Després de passar a disposició judicial, l'home va entrar a la presó de manera provisional.

stats