Societat 25/08/2020

Un nin de 13 anys apunyala set vegades el seu pare en un xalet de Palma

La víctima es recupera de les lesions a Son Espases i el menor ha estat traslladat a l'àrea de Psiquiatria d'aquest mateix hospital

Ara Balears
1 min
Dos agents de la Policia Nacional.

PalmaUn nin de 13 anys va apunyalar un total de set vegades el seu pare en un xalet de Palma. Segons la Policia Nacional, la principal hipòtesi apunta que la víctima hauria llevat el telèfon mòbil a l'infant, motiu pel qual es va originar l'agressió. L'home està ingressat a Son Espases, on es recupera de les lesions i es troba fora de perill, mentre que el nin va ser traslladat a l'àrea de Psiquiatria d'aquest mateix hospital.

Els fets varen tenir lloc al voltant de les 22 h d'aquest diumenge, quan el menor va entrar a la cuina, va agafar un ganivet i es va dirigir fins on era el seu pare. Les set ganivetades no varen afectar cap zona vital de l'home, que va acabar amb ferides al braç i a l'espatlla.

Pel que sembla, el nin va argumentar que va sentir veus que suposadament li havien dit que havia d'apunyalar el seu pare perquè no li donava el telèfon mòbil. En tractar-se d'un menor de tan sols 13 anys, seria inimputable de cap delicte.

Agents de la Unitat Família Dona de la Policia Nacional continuen investigant les causes de l'incident amb l'objectiu d'aclarir els motius que varen empènyer el menor a cometre aquesta acció.

stats