Societat 21/08/2021

Alemanya manté les Balears com a zona de risc alt per viatjar-hi

El govern alemany ha tret d'aquesta llista Astúries, Castella-la Manxa, Catalunya, el País Valencià i les Canàries

ARA Balears
1 min
Un grup de turistes segueix la seva guia per un carrer del centre de Palma.

PalmaEl govern d'Alemanya ha anunciat aquest divendres que rebaixarà, a partir del 22 d'agost, el nivell de risc de viatge per coronavirus per a les comunitats d'Astúries, Castella-la Manxa, Catalunya, el País Valencià i les Canàries. No obstant això, el país germànic manté en el mateix nivell les Balears, segons ha informat Europa Press.

"Actualment existeixen advertiments contra els viatges turístics innecessaris a Espanya, però a partir del 22 d'agost ja no s'aplicarà a Astúries, Castella-la Manxa, Catalunya, el País Valencià i les Canàries", segons han explicat en un comunicat des del Ministeri d'Exteriors alemany.

Així doncs, aquestes cinc comunitats autònomes passen a ser simplement zones de risc, un fet que suposa que els viatgers de més de 12 anys procedents d'aquestes comunitats ja no hauran de fer la quarantena de deu dies en tornar a Alemanya. No obstant això, continuarà sent obligatòria la presentació, a l'hora d'ingressar al país, d'un test negatiu o d'un certificat de vacunació.

stats